Az innovatív Bradoderm Soft Kéz és Bőrfertőtlenítő egy hatékony megoldás az általános fertőzésekkel szembeni védelemre. Ez a különleges formula kifejezetten az egészségtudatos felhasználók számára lett kifejlesztve, akik törekednek az optimális higiéniai szint fenntartására és a bőrük védelmére a káros kórokozók ellen.

Ki ne ismerné a Bradoderm Soft kéz és bőrfertőtlenítő folyadékot. Széles körben elterjedt és használt fertőtlenítő, sokszor már észre sem vesszük, hogy ezt használjuk évek óta. 

Az egészségünket mindennél fontosabbnak tartjuk, és mi, a REXTRA csapata, elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk Önöknek megvédeni magukat és a környezetüket.. Ezért most egy különleges ajánlattal készültünk!


Vásároljon 1 literes Bradoderm Soft Kéz és Bőrfertőtlenítőt, és mi ajándékba adunk egy 500 ml-es kiszerelést!


Miért érdemes ezt az ajánlatot megragadni?

🏥 Hatékony védelem: Az egészségügyi dolgozók mindennapos kihívásokkal néznek szembe, és most, amikor a fertőzések elleni védelem fontosabb, mint valaha, a Bradoderm Soft hatékony megoldást nyújt a baktériumok és vírusok elleni védelemre.

⚕️ Bőrbarát formula: Tudjuk, hogy a gyakori fertőtlenítés könnyen kiszáríthatja a bőrt. Azonban a Bradoderm Soft kíméletes összetevői segítenek megőrizni a bőr hidratáltságát és egészségét, így bármilyen helyzetben is dolgozzanak.

💼 Ideális az intézményeknekI: A nagyobb, 1 literes kiszerelés ideális megoldást kínál a kórházaknak, rendelőknek és egyéb egészségügyi intézményeknek, ahol a hatékony fertőtlenítés rendkívül fontos a biztonságos működés érdekében.

🎁 Ajándék 500 ml-es kiszerelés: Most, hogy még több egészségügyi dolgozó részesülhessen a védelemben, ajándékba adunk egy 500 ml-es Bradoderm Soft Kéz és Bőrfertőtlenítőt minden 1 literes vásárlás mellé.

Az egészségügyi dolgozók mindannyian hősök a mindennapokban, és a mi feladatunk, hogy biztonságban érezzék magukat és a betegeiket is. Válasszák a Bradoderm Soft Kéz és Bőrfertőtlenítőt, és a jelenlegi ajánlatunkkal még több védelemhez juthatnak!


Siessen, mert az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes, és készleteink végesek! Köszönjük, hogy mindig az egészségünkért küzdtök, mi pedig itt vagyunk, hogy támogassunk benneteket ebben a küldetésben!


Miért választják az egészségügyben dolgozók műtéti bemosakodásra is a Bradoderm Soft-ot?

 • könnyű a használata, ergonomikus kialakítású adagoló rendszer segítségével a fertőtlenítő könnyen adagolható, így ideális a mindennapi használathoz.könyökkaros adagolókba 
 • behatási idő csak 30 másodperc, gyorsan hat
 • nem kell higítani, ez egy felhasználásra kész folyadék
 • hatása: Baktericid (MRSA) , fungicid, tuberkulocid, virucid
 • bőrvédő anyagot tartalmaz, ezért kevésbé szárítja a kezet. 
 • használat nagyon könnyű: a Bradoderm Soft kéz és bőrfertőtlenítőt kézmosás helyett vagy után használja. Öntsön egy kevés mennyiséget a tenyerébe, majd alaposan dörzsölje össze mindkét kezén, beleértve az ujjak közét is. A hatékony fertőtlenítés érdekében legalább 20 másodpercig dörzsölje a kezét. Ne öblítse le.

Hol használják vásárlóink leginkább a Bradosoft fertőtlenítőket?

 • beteggondozásnál,
 • vizsgálatnál,
 • ápolásnál,
 • ellátásnál,
 • váladékkal történő érintkezés után vagy bármi olyan tevékenység, munka után, mikor a kéz szennyeződött.
 • higiénés kézfertőtlenítés, sebészi bemosakodás, bőrfertőtlenítés

Az akciós termékeket megrendelheti webáruházunkban vagy minden megyeszékhelyen elérhető szaküzletünkben

+36 20 452 2222

rec@rextra.hu

Szaküzletek (kattintson a szóra)


Fontos! Az 500 ml-es ajándék maximum 5 liter vásárlásáig érvényes. Tehát ha 5db 1l-es Bradodermet rendel 5 db 500 ml-es Bradodermet kap ajándékba, ha 40 db 1 literes kiszerelést rendel akkor is csak 5 db 500 ml-es kiszerelést kap ajándékba!

Az akció 2023.07.26 - 2023.09.30-ig és kizárólag a készlet erejéig érvényes!


Rendelhet webáruházunkból házhozszállítással, online bankkártyás fizetéssel:
(rendeléshez pipálja be a termék bal felső sarkában lévő négyzetet, kosárban tud a mennyiségen változtatni,
a rendeléshez nem kell az ajándékot hozzátenni, automatikusan küldjük)