Nagyszerű hírünk van. Közel egy évnyi hiány után újra kapható a népszerű BIOFREEZE fájdalomcsillapító gél! A koronavírus járvány a mai napig érezteti hatását, a betegség előfordulásában is, de még mindig vannak termékek, aminek az alapanyag ellátása akadályozott vagy valamilyen akadályba ütközik a gyártása. Az egyik legnépszerűbb termékünk esetében is ez volt a helyzet a mai napig (2023.április eleje). Közel egy évet vártunk rá, de most megérkezett.

 

Ha próbálta és bevált rendelje meg újra!


Ha nem próbálta itt az ideje, ne szenvedjen a fájdalmaktól, csillapítsa természetes hatóanyagokkal!

Miért is szeretjük mi is és vásárlóink is a BIOFREEZE fájdalomcsillapító gélt?

  • A Biofreeze krém hatóanyaga szinte azonnal kifejti fájdalomcsillapító hatását.
  • Elsősorban izom és ízületi, valamint reumatikus mély – fájdalmak csillapítására ajánlott.
  • Természetes fájdalomcsillapítás, mellékhatás nélkül!
  • Azok számára hasznos ez a fájdalomcsillapító gél, akik hátfájástól, izomgyulladástól, ízületi fájdalmaktól szenvednek.
  • A Biofreeze természetes fájdalomcsillapító krém segít enyhíteni a sportsérüléseken, a fáradt, lestrapált, túlhajszolt izmokon és ízületeken.
  • A sérült, fájó testrészre felkenve azonnali hűsítő érzést és fájdalomcsillapító hatást fejt ki perceken belül.


Akik kipróbálták a fájdalomcsillapító készítményt, kivétel nélkül hihetetlennek találták az eredményt: a fájdalom megszűnt.

A Biofreeze fájdalomcsillapító készítmény ILEX gyógynövény kivonatot tartalmaz, amely Dél – Amerikában honos cserjéből származik, így a fájdalomcsillapítás természetes hatóanyaggal megy végbe.


A BIOFREEZE használói mondták

“V. Viktória vagyok, évek óta futok, két éve belekóstoltam az ultrafutásba és tavaly elkezdtem triatlonozni. Egy elejtett mondat hatására elkezdett foglalkoztatni egy hosszútávú triatlon (Ironman) verseny teljesítése ami 2015 július 25-én meg is adódott számomra.
A Biofreeze krémet régóta ismerem és szoktam is használni a mindennapokban, de versenyen most próbáltam először. Igazából csak egy ötlet volt, hogy becsomagoltam a versenyfelszerelés közè.
Viszont 3800 m. úszás és kb. 110 km kerékpározás után a térdeim elkezdtek fájni a terheléstől és a nyakam-vállaim is az egyirányba való fejtartástól, ekkor jött az ötlet, hogy segítőim kenjék be Biofreeze géllel ne csak jegeljük. Néhány perc után elkezdett felszívódni a gél és nem csak csillapította a fájdalmaimat de tekintve a 35°c körüli hőmèrsékletet még hosszan hűtött is és ez igen sokat javított a komfortérzetemen. Ezért az utolsó 35 km kerékpározás megkezdése előtt megismételtük a térdeim és a vállaim-nyakam bekenését és így teljesítettem az összesen 180 kmt a kerékpáron.
Futás közben nem volt alkalom használni a gélt de közvetlenül célbaérkezés után ismét használtam főleg a vádlimon.

Eddig is tudtam, hogy jó hatású a Biofreeze gél, de számomra verseny helyzetben nagyot bizonyított!”

 

D.Gergely hosszútávfutó Magyarország 2014-es maratoni bajnokságán egyéni 3. , csapat országos bajnok I helyezett, a Biofreeze fájdalomcsillapító gélről:

“A heti átlagos futóadagom 150-250 km között változik, alapozó, illetve formába hozási időszaktól függően. A magas kilométerszám és az intenzív edzések esetemben időről-időre kellemetlenséget okoznak az Achilles-ín tájékán, illetve a lábszár izomzatában. A különböző sportkrémek, hűsítő vagy éppen melegítő hatású gélek, balzsamok használata nálam mindennapos gyakorlat. Nagy megelégedésemre a Biofreeze fájdalomcsillapító gél használata rövid időn belül jelentős mértékben csökkenti a problémás területen lévő gyulladást és enyhíti az ezzel járó fájdalmat. Esténként lefekvés előtt rendszeresen masszírozom  lábamat a géllel, és megterhelő edzések, versenyek előtt is rendre használom. A gyógyhatáson kívül a Biofreeze gél hűsítő hatása az, ami a leginkább pozitív számomra a termékben. Július elején, Rothban volt szerencsém egy Ironman váltócsapat tagjaként maratont futnom, ahol a 30 °C feletti hőségben minden frissítő tényező szerepe felértékelődött. Rajt előtt néhány perccel bemasszíroztam mindkét vádlimat a géllel, és nagyjából 15-20 km-ig egyértelműen érződött a frissítő hatás, ami számomra nagyon kellemes meglepetés volt, mert tapasztalataim szerint nem jellemző, hogy a hasonló hűsítő gélek(lóbalzsamok, masszázs gélek) hatása 4-5 km-nél tovább érvényesülne. Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel!”


Keresse most az Önhöz legközelebb lévő REXTRA szaküzletben vagy rendelje házhozszállítással webáruházunkból, akár regisztráció nélkül is!

Minden megyeszékhelyen saját üzleteinkben is várjuk szeretettel! Szaküzleteink címét, elérhetőségét, nyitva tartását itt találja: SZAKÜZLETEK elérhetősége