MELEGGEL A VISZKETÉS ELLEN

VEGYSZER NÉLKÜL HAT

BIZONYÍTOTTAN HATÉKONY

BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

MAXIMÁLIS MINŐSÉG

A bite away előnyei
Enyhíti a rovarcsípés utáni fájdalmat és viszketést – gyorsan, tartósan és vegyszerek nélkül. Bőrgyógyászatilag tesztelt, várandósok, gyermekek* és allergiások számára is alkalmas – ideális családok számára.

3 éves kortól felnőtt felügyelete mellett használható. 12 éves kortól önállóan használható

Minden helyzetre felkészülhet....

KEMPINGEZÉSHEZ

Nincs túra Bite Away nélkül, mert nincs kemping szúnyog nélkül.

STRANDOLÁSHOZ

Naptej, fürdőruha, Bite Away- sok szúnyog leselkedik a víz körül.

KERTI MUNKÁHOZ

Méhecskék, virágok, rovarcsípések - a Bite Away gyorsan és hatékonyan segít.

AZ ÉLET KIS ÉS NAGY ÖRÖMEIHEZ

Szórakozáshoz, gyönyörű fotókhoz Bite Away-el kivakart csípésnyomok nélkül.

TÚRÁZÁSHOZ

Élvezze a természetet csípések érzése nélkül!

Szerezze be az eredeti thermostift-et most

Az eredeti thermostift már egy perc alatt, egyetlen alkalmazás után tartósan enyhíti a rovarcsípések okozta viszketést. Mindezt maszatolás vagy idegesítő krémezés nélkül, teljesen vegyszermentesen. Németországban tervezve és gyártva.


Gyors és hatékony a rovarcsípések ellen...


Nyáron és utazáskor alig lehet elkerülni a csípős szúnyogokat, darazsakat, méheket lódarazsakat, bögölyöket és más veszélyes rovarokat. A bite away®-nek köszönhetően egy kis csípés nem szükségszerűen okoz drámai hatást. A bite away® a rovarcsípések és harapások által kiváltott viszketést, fájdalmat, és duzzanatot már az első alkalmazásnál megbízhatóan csillapítja.


Használata egyszerű...


Vegyi anyagoktól mentesen hat –kízárólag az 51°C tartományban koncentrált hő által.
Várandósok, allergiások, és
gyermekek *részére is alkalmazható
Szabadalmazott orvostechnikai termék Németországban gyártva
*Önálló alkalmazása : 12 éves kortól


Megbízható segítség...


A bite away® -t a kerámia érintkező felülettel a csípésre, vagy a harapásra kell helyezni. A két nyomógomb egyikének egyszeri megnyomásával (3 másodperc első alkalmazásnál és érzékenybőrű személyeknél / 5 másodperc rendszeres használat esetén) a kis felület 51°C tartomány körüli hőmérsékletet ér el, amit a kiválasztott ideig tart.


A bite away® az eredeti thermostift, amely hatékonyan és tartósan enyhíti a viszketést.Hogyan működik a bite away?


Csípéskor a rovar nyála védekező reakciót vált ki a bőrben. Az immunsejtek aktiválódnak és hisztamin szabadul fel. A hisztamin ezután az idegsejtek receptoraihoz tud kötődni. Az érintett bőrfelületen viszketés jelentkezhet. A bite away® koncentrált hővel enyhítheti a bőrreakciót. Ezt nevezzük helyi hőterápiának, amely két lehetséges működési elven alapul.

1. működési elv: hőhatás mint gátló inger
A TRPV-1 receptorok hő kiváltotta aktiválásával ez a célzott fájdalominger a viszketés neurális jelátviteli útvonalának gátlását érheti el. Egyszerűbben fogalmazva: a hő alkalmazása „gátló ingerként” hat a bőr idegsejtjeire. Ez a gátló inger meggátolhatja a viszketés jelének továbbítását az agy felé, így enyhíti a viszketés érzékelését.

2. működési elv: a hisztamin csökkentett felszabadulása
Az előző mellett létezik egy második lehetséges hatásmechanizmus is. Tanulmányok kimutatták, hogy a koncentrált hő alkalmazása pozitívan befolyásolhatja a különböző immunreakciókat. Feltételezhető, hogy a hízósejtek gátlása (hősokk) csökkenti a hisztamin és más gyulladásos mediátorok felszabadulását (in vitro). A hisztamin csökkent felszabadulása a viszkető érzés enyhüléséhez vezethet.

A bite away® hőterápiát alkalmaz

Az eredeti bite away® célzott hőt alkalmaz a bőrön. A bite away® thermostifttel végzett klinikai vizsgálat kimutatta, hogy már egy perc alatt tartósan enyhíti a viszketést. A gyakorlati alkalmazás megfigyelése során bebizonyosodott, hogy általában egyetlen alkalmazás elegendő a viszketés megszüntetéséhez.

                                                                                                                         

Szerezze be az eredeti thermostift-et most

Az eredeti thermostift már egy perc alatt, egyetlen alkalmazás után tartósan enyhíti a rovarcsípések okozta viszketést. Mindezt maszatolás vagy idegesítő krémezés nélkül, teljesen vegyszermentesen. Németországban tervezve és gyártva.


HOL VÁSÁROLHATÓ MEG?

                  

ORSZÁGOS SZAKÜZLETHÁLÓZATUNKBAN

 

REXTRA WEBÁRUHÁZBAN

 

Keresse meg az ország területén az Önhöz leközelebbi szaküzletünket! Kattintson az alábbi VÁSRÁRLÁS gombra