MUNKÁHOZ TERVEZETT KOMFORTOS KOLLEKCIÓ AZ EGYSZERŰSÉG JEGYÉBEN - ITT AZ IDEJE RAGYOGNI!


Műtős ingek

A tervezésük során kiemelt figyelmet fordítottunk a funkcionalitásra. A könnyű, légáteresztő anyag biztosítja a kényelmet az egésznapos viselet során. Az ing hátoldalán található szellőzőnyílások segítenek szabályozni a testhőmérsékletet, így akár hosszabb műszakok után is kellemes viseletet biztosít. Strapabíró anyagból készült, amely ellenáll a gyakori mosásnak és kopásnak, így hosszú időn át megőrzi eredeti állapotát.

Massipunkt talpmasszírozós gyógypapucsok

A szakorvosok által tesztelt Massipunkt gyógypapucs használatát elsősorban fej-, derék- és lábfájásos panaszok, keringési zavarok esetén ajánljuk.

A Massipunkt termékek egyedülálló kényelmet és kiváló minőséget kínálnak, amely tökéletes választás minden korosztály számára.

A mindennapi regenerálódásának érdekében a talpmasszírozós Massipunkt papucsunk által a talpmasszírozás külön időt nem vesz igénybe, hiszen a napi munka után otthon a házi papucs szerepét is betöltheti, miközben masszíroz és kifejti kedvező élettani hatását.

Férfi- női nadrágok

A kínálatunkban található nadrágok rugalmas és könnyű anyagból készülnek, ennek köszönhetően pedig szabadon mozoghat benne, anélkül hogy korlátozva érezné magát. A kialakításuk rendkívüli kényelmet nyújt, nem szorítja a hasat, és lehetővé teszi a szabadabb légzést. A nadrágok letisztult és modern megjelenéssel rendelkeznek, így könnyedén kombinálható más munkaruházattal.

A nadrágok magabiztos és elegáns megjelenést nyújtanak.

Női tunikák

Büszkén mutatjuk be a női tunikáinkat, melyek tökéletes ötvözete a stílusnak és a praktikumnak.

Az egész napos viselet során a kényelmes ruházat elengedhetetlen. A kínálatunkban található tunikák kiváló minőségű és légáteresztő anyagból készülnek, amely biztosítja a maximális kényelmet és mozgásszabadságot. A bevarrt ujjak és a rugalmas anyag segít abban, hogy szabadon mozoghasson és kényelmesen dolgozhasson bármilyen körülmények között.

Női- férfi köpenyek

A köpenyeink kényelmes és légáteresztő anyagból készülnek, amely lehetővé teszi a szabad mozgást és optimális kényelmet biztosít egész napos viselet során. A köpenyeinken praktikus zsebeket is talál, amelyekben könnyen elhelyezheti a legfontosabb eszközöket és dokumentumokat, így mindig kéznél lesznek, amikor szüksége van rájuk.

Műtőssapkák

A kínálatunkban található műtőssapkák kiváló minőségű textilből készülnek, melyek kényelmesek és légáteresztőek, így hosszú használat után is komfortos viseletet biztosítanak.

Az egészségügyi munkában kritikus fontosságú a higiéniának és a biztonságnak a fenntartása. A műtőssapkáink nemcsak a megfelelő védettséget biztosítják, hanem könnyen moshatóak is, így könnyedén fenntartható a tisztaság és a fertőtlenítés.

Válasszon Ön is olyan munkaruházatot, amely megfelel az intézmény vagy munkahely előírásainak és a szakmai normáknak. Például a műtős ruházatnak különleges követelményei vannak, mint például a folyadékgátló tulajdonság vagy a sterilizálhatóság.

A Rextra kínálatában megtalálhatja azokat a darabokat, melyek minden követelménynek és igénynek eleget tesznek.


A további munkaruházatainkat megtalálja a kínálatunkban, ahol minden igénynek megfelelő, kényelmes viseletet biztosítunk a vásárlóink számára!

 

A REXTRA mindig itt van, hogy támogassa az egészséges életmódot és a jóllétet és támogassa a szakembereket munkájukban!

Keresse termékeinket webáruházunkban, de felkeresheti az Önhöz legközelebb lévó szaküzletünket az ország 23 pontján!
Üzleteink és az ügyfélszolgálat elérhetőségei: KAPCSOLAT