Kizárólag a Rextra kínálatában megtalálhatja a Medela anyatejes tápláláshoz szükséges minőségi eszközöket, melyek megkönnyítik az édesanyák mindennapjait és a kismamák kényelmét szolgálják.

A mellszívók használatával az anyák képesek szabályozni és fenntartani a tejtermelésüket. A rendszeres szívás segíthet növelni a tejtermelést, amely hozzájárulhat a baba egészséges táplálásához.

Kézi mellszívók

A kézi mellszívók gyártásánál olyan szempontokat vett figyelembe a svájci gyártó, amelyek megkönnyítik a szülők életét. A kényelmes fogantyú és az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget.

Ezek a készülékek könnyen használhatóak, hordozhatóak, ideálisak utazáshoz vagy olyan helyzetekhez, amikor nincs hozzáférés elektromos áramhoz.

 • Egyszerűen kezelhetőek, könnyű és praktikus készülékek. Minden más kézi mellszívónál kevesebb alkatrészt tartalmaznak.
 • A kétfázisú technológiának köszönhetően a stimulációs módban gyorsan beindítja a tejleadó-reflexet, majd a baba szopási módját utánozva hatékonyan és fájdalommentesen lehet fejni.
 • Minden anyatejjel érintkező alkatrész BPA mentes műanyagból készül
 • Tejjel érintkező alkatrészei a QuickClean™ gőzfertőtlenítő zacskóban mikrohullámú sütőben is fertőtleníthetők.
 • A CityStyle táskában kényelmesen elfér a hűtőtáskával együtt.

Elektromos mellszívók

Az innovatív technológia utánozza a csecsemő szopási ciklusát, először az ösztönző üzemmóddal, majd a hatékony szívással, optimalizálva ezzel a tejtermelést. A Nyugat Ausztráliai egyetemmel együttműködve a svájci MEdela gyártó kifejlesztett egy olyan kórházi fokozatú mellszívót, amely utánozza a babák szopási viselkedését.

A mellszívók könnyű kezelhetősége a lehető legkényelmesebb élményt nyújtják a szülőknek. Csendes működésük pedig lehetővé teszik a diszkrét tejelszívást.

Vannak eszközök amelyek lehetővé teszik az egyidejű szívást mindkét mellből, maximalizálva ezzel a tejtermelést és időt takarítva meg az anyukák számára.

 • Praktikus
 • Hatékony
 • Biztonságos
 • Rugalmas

Etető eszközök

A svájci Medela nemcsak kimagasló minőségű mellszívókat, hanem egyéb táplálkozási megoldásokat is kínál a csecsemők számára. Az anyatejes táplálás kulcsfontosságú a csecsemők egészséges fejlődése szempontjából, és a Medela táplálkozási eszközeivel könnyedén biztosíthatod a kényelmes és hatékony etetést. Ide tartoznak:

A Medela táplálkozási eszközök tervezése során fő hangsúly az anyatej minőségének megőrzése és a csecsemők egészségének támogatása volt.

 • A palackok kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztonságosak és nem befolyásolják az anyatej minőségét.
 • A palackok speciális tervezése lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes etetést, valamint a csepegésmentes tárolást és szállítást.
 • Az ergonomikus Medela táplálkozási eszközök gondosan tervezett formatervezéssel rendelkeznek, hogy az etetés mind az anya, mind a csecsemő számára kényelmes legyen.
 • Az ergonomikus cumik természetes formájúak és különféle méretekben és áramlási sebességekben elérhetők, hogy megfeleljenek a csecsemők változó igényeinek.

A Medela táplálkozási eszközök könnyen használhatók és tisztíthatók. A palackok sima felülete könnyen tisztítható, és a cumik cseréje is egyszerű. A termékek tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek, így hosszú távon is garantálják az optimális etetési élményt.

A Medela táplálkozási eszközök tökéletesen kompatibilisek a Medela mellszívókkal, így könnyedén és zökkenőmentesen váltásra kerülhet az anyatejről az anyatej-helyettesítő táplálásra, ha szükséges. Ez biztosítja a folyamatosságot és a megfelelő táplálást a csecsemőknek az anyatejes táplálás folytatása során.

A Medela termékek nem csak kiváló minőséget képviselnek, hanem stílusosak is és minden elvárásnak megfelelnek.

Segítségükkel ezt az időszakot még élvezetesebbé és kényelmesebbé teheti.

Béreljen Medela Symphony kórházi fokozatú mellszívót!

A mellszívó bérlés szolgáltatás elszámolható magán egészségpénztárak felé is!

Kattintson erre a linkre  töltse ki a kapcsolati űrlapot és kollégánk hamarosan kapcsolatba fog lépni önnel adategyeztetés céljából, és a felmerülő kérdésekben is tájékoztatást ad önnek.

Ha bármi kérdése merülne fel, keressen minket a +36 30 479 7639 -es telefonszámon vagy keresse az Önhöz legközelebbi szaküzletünket!


A REXTRA mindig itt van, hogy támogassa az egészséges életmódot és a jóllétet és támogassa a szakembereket munkájukban!

Keresse termékeinket webáruházunkban, de felkeresheti az Önhöz legközelebb lévó szaküzletünket az ország 23 pontján!
Üzleteink és az ügyfélszolgálat elérhetőségei: KAPCSOLAT