Együtt a laktáció támogatásának új megközelítéséért az európai újszülött osztályokon  
A alábbi információk és további részletek elérhetők a Medela angol nyelvű oldalán: https://www.medela.com/breastfeeding-professionals/news-events/congress-2023/europe-symposium
A Medela's Breastfeeding & Lactation Symposium 2023 európaában egy világszínvonalú, kétnapos tudományos programot kínál, azoknak az egészségügyi szakembereknek, akik szeretnék megismerni a legújabb tudományos eredményeket az anyatej és a laktáció területén és megosztani a tapasztalataikat a minőségi munka javítása érdekében.

Tekintse meg alább, hogyan regisztrálhat ingyenesen, hogy részt vegyen a szimpóziumon az 1. napon, és küldje be absztraktját! 

1. nap – 2023. június 23. - Hibrid Szimpózium élő közvetítéssel Münchenből, Németországból:

nyitott a regisztrált résztvevők számára virtuális platformunkon keresztül és a meghívott résztvevők számára a helyszínen 

  • Négy nemzetközi előadó ismerteti a legújabb fejleményeket a laktáció, mint biológiai rendszer témakörében, az anya-anyatej-csecsemő „triász” kutatása területén, valamint a laktáció legjobb gyakorlatának beindítása kapcsán az újszülött - és szülészeti osztályokon.  

  • A regionális perspektíva áthidalása érdekében két európai szakértő a saját anyatej prioritásainak meghatározására és a szabványos mérőszámok összegyűjtésére fog összpontosítani.

  • Két panelbeszélgetésen a résztvevők részt vehetnek a helyszínen, és virtuális platformunkon keresztül, kérdéseket küldhetnek az előadóknak, és aktívan részt vehetnek az élő beszélgetések során.  

Célközönség: neonatológusok, szoptatás, laktáció, donor anyatejszakértők, egészségügyi politikai döntéshozók, szülésznők, nővérek, tudósok

Időpont: 12:45 – 18:00 (TBC)

Nyelv: az előadások és a beszélgetések angol nyelven zajlanak. Emellett a regisztrált résztvevők élő hangtolmácsoláshoz is hozzáférhetnek francia, német, olasz és spanyol nyelven virtuális platformunkon keresztül. 

REGISZTRÁLJON MOST

A regisztráció ingyenes. Mivel a helyek korlátozottak (maximum 1000 résztvevő), kérjük, hogy regisztráció előtt ellenőrizze a rendelkezésre állást, hogy részt vegyen a június 23-i élő közvetítésben.

                                   

 


 

Felhívás poszter absztrakt benyújtására

Várjuk Európán belülről érkező poszter-absztrakt pályaműveket! A kutatóknak a szimpóziumunkhoz nyújtott hozzájárulásának tiszteletére nagy örömmel jelentjük be a Medela Best Abstract Award Europe 2023 díját . A kiválasztott absztrakt szerzője meghívást kap, hogy részt vegyen és személyesen mutassa be kutatását az 1. napon Münchenben.

Az absztrakt beküldési határideje: május 12. - péntek


2. nap – 2023. június 24. - Mélyreható szakértői workshopok

a helyszínen és csak meghívásos formában

  • A perinatális ellátásban részt vevő számos tudományágat képviselő egészségügyi szakértők sokszínű csoportját állítják össze, hogy a helyszínen részt vegyenek Münchenben.   
  • Három neves szakember vezet majd aktív beszélgetéseket kisebb és interdiszciplináris csoportokban három személyes workshopon. A fő cél gyakorlati és megvalósítható megoldások feltárása a leggyakrabban visszatérő akadályok/kihívások leküzdésére, amelyek megakadályozzák a nyomon követést és a anyatej mennyiségének növelését az újszülött osztályokon.  

  • A szakértői műhelyek főbb következtetéseit a helyszíni összefoglaló ülésen összegzik, és a kétnapos Európai Szimpóziumot követő virtuális rendezvényeken szélesebb közönség elé tárják. 

A fenti információk és további részletek elérhetők a Medela angol nyelvű oldalán: https://www.medela.com/breastfeeding-professionals/news-events/congress-2023/europe-symposium