Hiszünk abban, hogy amire szüksége van, mi el tudjuk juttatni Önnek!


Szeretjük a kihívásokat! Rengeteg egyedi kérésnek tettünk már eleget, nálunk az Ön igényei az elsők. Most összeszedtük, hogy miért is szeretnek nálunk vásárolni ügyfeleink.

14 ok, hogy miért érdemes a REXTRA szakembereitől ajánlatot kérni, eszközöket beszerezni:

 1. 33 év szakmai tapasztalata és tudása van a REXTRA dolgozók birtokában orvosi eszközök terén.
 2. Minden megyeszékhelyen személyesen találkozhat velünk. Országos üzlethálózatunk felkészült szakemberekkel áll a vásárlóink rendelkezésére. Kollégáink az értékesítésen túl szakmai tanácsadással is segítik vevőinket. Minden szaküzletben megvásárolhatók, kézbe foghatók, kipróbálhatók a termékek.
 3. Egyedi termékeket is beszerzünk, megkeressük a legkedvezőbbet az Ön igényei szerint.
 4. Hatalmas választék áll rendelkezésre, majd 12 000 féle termék érhető el országszerte.
 5. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk pályázatok, közbeszerzések lebonyolításában. Számtalan nyertes projekt kivitelezője a REXTRA Kft.
 6. Termékeinket beüzemeljük, a termék használóinak oktatást biztosítunk, hogy a készülékeket biztonsággal tudják használni megvásárlás után.
 7. Minden üzletünk szerviz átvevő pont, bárhol leadhatja javításra, felülvizsgálatra készülékeit. EKG és defibrillátor felülvizsgálatokat pár napon belül elvégezzük!
 8. Termékeink CE minősítettek, amelyek garanciális és garancia időn túli javításáról is gondoskodunk.  A legújabb ISO (9001:2009) szerint minősített REXTRA segít Önnek, hogy megtalálja a legkedvezőbb ár-érték arányú eszközt, amelyet lehetőség szerint raktárról kínálunk vevőinknek.
 9. Folyamatosan újabb és újabb termékeket kutatunk fel és hozunk be az országba. 2023-ban több, mint 400 új cikket dobtunk már piacra. Legkeresettebb lett az új WIER1 Mobil EKG, ami komplett diagnosztikai kiértékelést is ad.
 10. A hazai háziorvosok és gyermekorvosok 90%-a folyamatosan vásárol üzleteinkben. 
 11. Számos nemzetközileg elismert nagyhírű gyár és forgalmazó hazai képviseletét látjuk el, közel 2000 beszállító céggel tartjuk a kapcsolatot belföldön és világszerte.
 12. Online webáruházban vásárolhat és gyors házhozszállítással rendelhet.
 13. Minden évben majd 5000 terméket tartalmazó, összefoglaló orvosi eszköz katalógust készítünk és teszünk elérhetővé online és igény esetén postázzuk is.
 14. Rextra minden évben számos szakmai rendezvényt támogat, illetve résztvevője is azoknak. Társadalmi felelősségvállalás okán, támogat környezetvédelmi projektet, az ukrán háború kapcsán segítséget nyújt ott dolgozó orvosoknak.

Nemrégiben közel 1000 vásárlónk között végzett ügyfélelégedettségi vizsgálat során Önök ezt mondták rólunk:

"Elégedett vagyok a hosszú évek alatt felépített kapcsolattal, hiába változnak a kapcsolattartók mindenki nagyon készséges. Éves szinten elég sok pénzt költünk és várhatóan költeni is fogunk"

"Egy héten belül megkapok mindent, ami nem speciális. Helyben van, udvarias kiszolgálás, rugalmasság miatt járok az üzletbe."

"Egyszer használatos eszközöktől a nagyértékű eszközökig széles választék egy helyen. Személyesen is elérhető."

"Elköltöztünk Debrecen mellől, amíg ott dolgoztunk, mindent a Rextrától vásároltunk, teljes elégedettséggel. Segítőkész kiszolgálás, széles választék, megfelelő minőség."

Természetesen nem mindenki elégedett, mi a Rextránál szívesen vesszük, ha vásárlóink jelzik, hogy mivel nem elégedett és ezt vállaljuk is. Például egy vevőnk a következőre hívta fel figyelmünket:

"Napok óta próbálom elérni az ügyfélszolgálatot, nem veszik fel a telefont, nem hívnak vissza." - Azonnal megerősítettünk az ügyfélszolgálatunkat, a központi ügyfélszolgálat hétköznapokon 9-15 óra között várja a hívásokat, kolléganőink megtalálják az Önnek megfelelő megoldást.


A REXTRA a magyar háziorvosok legnagyobb beszállítója!


Mit kell tennie?

 • Nézze át, gondolja végig mire van szüksége. Lehet épp most fog elfogyni az ultrahang gél? Vagy a gumikesztyű? Nagyobb eszközbeszerzés előtt áll? 
 • Keresse fel webáruházunkat vagy látogasson el az Önhöz legközelebbi szaküzletbe és kérjen AJÁNLATOT a termékekre. Mondja el mire van szüksége!
 • Értékesítőink segítenek a döntésben.

Lapozza át 2023-as orvosi eszköz katalogusunkat, kattintson a képre!

                                                                                  


Válogasson kedvére a REXTRA 2023-ban újonnan bevezetett termékei közül!

(jobbra-balra nyilakkal tallózhat a termékek között)