WIER1 Mobil EKG

A WIER1 Mobil EKG egy csúcstechnológiájú, 1 csatornás EKG holter, ami tökéletes társ a mindennapokban. Akár otthon, munka közben, vagy éppen alvás közben, ez a készülék folyamatosan figyelemmel kíséri a szív állapotát. Ráadásul, a 24 órás dinamikus EKG mérési képességével minden egyes EKG hullámot rögzít, így semmi sem marad rejtve a szeme elől.

Pulzoximéter

A pulzoximéter egy kis, zsebben elférő csoda, amellyel másodperceken belül leolvashatja a vér oxigénszintjét és a pulzusszámot. Ez az eszköz különösen hasznos lehet légzési nehézségek, vagy más olyan állapotok esetén, ahol a vér oxigénszintjének nyomon követése elengedhetetlen.

Vérnyomásmérő

A vérnyomás az egyik legfontosabb egészségügyi paraméter. A Rextra vérnyomásmérői a legújabb technológiát használva pontosan és megbízhatóan mérik a vérnyomást, így Ön bármikor képes lehet nyomon követni a saját, vagy családtagjai egészségi állapotát.

Vércukormérő

A vércukorszint ellenőrzése kulcsfontosságú mind a diabétesz diagnosztizálása, mind pedig az életmódbeli és gyógyszeres kezelés megkezdése és folytatása szempontjából. A Rextra vércukormérői pontos és gyors eredményeket biztosítanak, így Ön mindig képben lehet a cukorszintjével kapcsolatban.

Multicontrol többfunkciós diagnosztikai készülék

A Multicontrol többfunkciós diagnosztikai készülék egy igazi mindenes az otthoni egészségügyi ellátásban. Egy készülékben több különböző egészségügyi mérést végezhet, beleértve az EKG-t, pulzoximetriát, hőmérsékletet, vérnyomást, és még sok mást. Ez a készülék tökéletes választás azok számára, akik komplex egészségügyi monitorozásra vágynak otthonuk kényelmében.

Cardionica aritmiaszűrő

A Cardionica aritmiaszűrő egy speciális eszköz, amely segít azonosítani a szívritmuszavarokat, így időben felhívhatja a figyelmet a lehetséges szívproblémákra. Ez az eszköz különösen hasznos lehet azok számára, akik szív- és érrendszeri betegségek kockázatával néznek szembe.

 

A Rextra készülékeivel, mint a WIER1 Mobil EKG, a pulzoximéterek, a vérnyomásmérők, a vércukormérők, a Multicontrol többfunkciós diagnosztikai készülék, és a Cardionica aritmiaszűrő, Ön kézben tarthatja családja egészségét. Ne hagyja, hogy az egészségügyi aggodalmak felhőként borítsák be az életét. Válassza a Rextra modern megoldásait, és élvezze az egészségügyi technológia nyújtotta nyugalmat és biztonságot!


A REXTRA mindig itt van, hogy támogassa az egészséges életmódot és a jóllétet. Legyen az egészségéért felelős, és élvezze a TENS készülékek előnyeit minden nap!

Keresse termékeinket webáruházunkban, de felkeresheti az Önhöz legközelebb lévó szaküzletünket az ország 23 pontján!
Üzleteink és az ügyfélszolgálat elérhetőségei: KAPCSOLAT