Könnyítse meg az otthoni betegápolást!


Ki ne szeretné hozzátartozóját, szeretteit, ismerőseit biztonságban tudni. A gyógyulás szempontjából az otthon melege a legfontosabb a család szerető közelsége mellett.

Az élet mindig tartogat számunkra olyan problémákat, gondokat, betegségeket, amelyek a családon belül kell megoldani. Előfordulhat, hogy a családból valaki tartósan vagy átmenetileg gondozásra szorul, sok esetben kórházi ellátásra már nincs szükség, de otthon viszont ápolásra szorul hozzátartozónk. Egy sérülésből való felépülés, egy idős gondozás, egyes betegségekből való felépülés, tartós betegség esetén fontos, hogy biztonságban tudjuk szerettünket, mind ápolás, ellátás, orvosi kezelés és az ehhez szükséges eszközök terén is.

Fontos, hogy az állami és magán otthonápolási szolgálatok, idős otthonok megfelelő minőségű és minősített eszközökkel legyenek ellátva ezáltal tudjanak minőségibb betegellátást biztosítani.

REXTRA 32 éves szakmai tapasztalatával kiválaszotta Önnek azokat az eszközöket amelyek az otthonápolás során szükségesek, biztonsággal használhatók, orvostechnikai és gyógyászati eszközök.
A gyógyulási folyamat, a felépülés elengedhetetlen magas minőségű, biztonságos, hitelesített eszközök nélkül.

Mi a REXTRÁ-nál maximálisan arra törekszünk, hogy olyan eszközöket adjunk a kezükbe, mellyel megkönnyíthetjük az otthoni és intézményi betegápolás nehézségeit. Igyekszünk úgy kiszolgálni vásárlóinkat, ahogy azt mi is elvárnánk, ha a "másik oldalon" lennénk. Vásárlónk egy rövid időre a mi életünk részeivé is válnak, személyes történeteik, betegségeik megosztása során. Mi ezeket figyelembevéve segítjük kiválasztani a megfelelő termékeket.


 

 

 

Lapozza át most Otthonápolási katalógusunkat, válassza ki amire szüksége van, keresse webáruházunkban vagy szaküzleteinkben! 

Megtekintés itt: KATALÓGUS 

 

 


Kinek ajánljuk otthonápolási eszközeinket?

 • Az idősebb - mozgásában korlátozottabb - korosztály részére;
 • Műtét után nehezebben mozgó személyeknek;
 • Baleset után huzamosabb ideig fekvő betegeknek;
 • Kórházból hazakerült, házi gondozásra, otthonápolásra szoruló embereknek;
 • Akiknek a mozgatása (felültetése, lefektetése) csak nehézkesen oldható meg;
 • Otthonápolási szolgálatoknak, aki segítenek a szakápolásban és ellátásban

Mit tudunk Önnek ajánlani?

 • terápiás, diagnosztikus eszközöket: vérnyomásmérőt. puzoximétert, vércukormérőt, váladékszívót, inhalátort, hőmérőket
 • betegmozgatáshoz: járókeretek, kerekes székek, rollátorok, járóbotok, mankók
 • betegelhelyezéshez: kórházi ágy, kiegészítő kényelmi eszközök, párnák
 • testápolás eszközei: zuhanyzószékek, fürdőkád padok, WC magasítók
 • melegítő eszközök
 • rehabilitációs eszközök: ortézisek, rögzítő eszközök, gimnasztiaki és torna segédeszközök
 • higieniai eszközök: maszkok, gumikesztyű, fertőtlenítők, sebkezelés eszközei, inkontinencia betétek, ágytálak, vizelő kacsa

 


Országos szaküzlethálózatunkban szakképzett kollégák segítenek a választásban vagy weboldalunkon megtalálhatja az Önnek és a betegnek legmegfelelőbb eszközöket!


NÉLKÜLÖZHETETLEN ORVOSI ESZKÖZÖK, AMELYEKNEK ELÉRHETŐNEK KELL LENNIÜK OTTHONÁBAN

Íme 5 nélkülözhetetlen eszköz

Digitális vérnyomásmérő

A egészségmegőrzés szempontjából, magas vérnyomás betegségben szenvedőknek, de akárkinek aki ellenőrizni szeretné vérnyomását fontos, egy megbízható, otthon használható, kijelzős vérnyomásmérő. Az otthoni rendszeres ellenőrzéssel megállapíthatjuk, hogy a kezelések, gyógyszer mennyiségek megfelelőek-e betegségünk kezelésében illetve azonnal észlelhetjük ha nincs valami rendben, rosszabbodtak az értékek, megbizonyosodhat arról, hogy helyesen szedi gyógyszereit, Háziorvosaink elengedhetetlennek tartják a rendszeres vérnyomásmérést a hatékony kezelés szempontjából, javasolják otthoni készülék vásárlását.

REXTRA webáruház kínálatában megtalálhatja az önnek legmegfelelőbbet : VÉRNYOMÁSMÉRŐK


Pulzoximéter 
Ez az eszköz létfontosságú lett a koronavírus terjedésének időszakában. A pulziximéter leginkább egy csipeszre hasonlít, méri a vér oxigénszintjét és a pulzusszámot. Az ujjra való felhelyezése után néhány másodperc múlva a kijezőn megjelenik egy érték. A pulzoximéter nagyon fontos információkat szolgáltathat mind az orvos, mind pedig a beteg számára a szív, a tüdő vagy a vérsejtek betegségeiben. Ezek esetén a szükségesnél kevesebb oxigén jut el a sejtekhez és tested egyes életfontosságú folyamatai zavart szenvednek. A pulzoximéterrel akár folyamatosan is ellenőrizni tudod a vér oxigéntelítettségét, mely adat iránymutatóként szolgál a kezelés adagolásában és hatásának ellenőrzésében egyaránt. Kérje orvosa tanácsát, hogy Önnek szüksége van-e pulzoximéterre. Pulzoximéterek a webáruházban itt: PULZOXIMÉTEREK


Vércukormérő
A legismertebb és legrégebb óta elérhető orvosi eszköz, amellyel otthoni körülmények között is ellenőrizhető a vércukorszint. Mind megelőzés, mind kialakult diabetes esetén fontos értékeket mérhetünk a vércukormérővel. Cukorbetegségben szenvedő betegeknek kötelező, de fontos életmód váltók, fogyókúrázók, gyógyszeres terápiában lévők számára is a vércukorszint értékének napi, heti vagy havi szintű önellenőrzése. Ez az érték kiváló mutatója a terápia és egyéb folyamatok sikerességének, továbbá információt ad a hipo- és hiperglikémia előfordulásáról is. A REXTRÁnál fellelhető praktikus vércukormérőkkel pontos adatot kapnak és a mérés is gyorsan elvégezhető.
Ajánljuk betegeknek, de egészségügyi intézmények, orvosok számára is nélkülözhetetlen munkaeszköz a vércukormérő. Itt vásárolhat vércukormérőt: VÉRCUKORMÉRŐK


Inhalátor
Téli, hűvös időben a megfázásos tünetek közül a köhögés csillapításának egyik legjobb eszköze a kompresszoros vagy ultrahangos inhalátor. A REXTRA több évtizedes szakami tapasztalattal segít kiválasztani az Önnek megfelelő inhalátort! Inhalátorok széles kínálata itt: INHALÁTOROK


A hőmérő 

Láz és hómérséklet mérésére az elmúlt években a covid járvány miatt hatalmas volt a kereslet. Majd minden háztartásban fellelhető, orvosi rendelők, kórházak elengedhetetlen eszközei a hőmérők. Higanymentes és digitási, fülben mérhető és érintkezés nélküli hőmérő kivitelek mind - mind a REXTRA kívánatában. Hőméröket itt talál: HŐMÉRŐK


A REXTRA Kft által forgalmazott eszközökben megbízhat, azok mind megfelelnek a hatályos minőségbiztosítási irányelveknek, tanusítvánnyal rendelkeznek.


Legnépszerűbb termékeink közül itt válogathat

(jobbra-balra nyilakkal lapozhat tovább) Még több termékért lapozza át katalógusunkat: KATALÓGUS

Kérdés esetén keresse az Önhöz legközelebbi szaküzletünket! Elérhetőségek: KAPCSOLAT