"Jázmin" titán mágneses karkötő ezüst, aranyozott "H" lapokkal 1014

-50% Pre-Order "Jázmin" titán mágneses karkötő ezüst, aranyozott "H" lapokkal 1014
Gyönyörű titán karkötő a mágnes gyógyító erejével.
 
 
Ízléses arany-ezüst színnel kombinált, nőies mágneses ékszer.
 
A mágneses titán karkötőben elhelyezett mágnesek a teljes csuklót körbe ölelik, így egyedülállóan intenzív hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre a verő, illetve vivő ereken keresztül.
 
A mágneses karkötő nyaklánc párja: "Jázmin" titán mágneses nyaklánc 1727
 
 
A mágnesek kedvező hatásai:
  - feltöltődés
  - öngyógyító folyamatok felgyorsulása
  - több oxigén a vérben
  - fájdalomcsillapítás
 
 
A titán mágneses karkötő jelenleg M -es méretben kapható.
M: 21,5cm
 
Titán mágneses ékszerek
A mágneses titán karkötők orvosolják a csukló környéki vázszerkezeti problémákat és felerősítik a vérben lévő vasat, így az jóval nagyobb mennyiségű oxigént tud szállítani a szerveinkbe, illetve a legkisebb sejtjeinkbe is. Ezáltal a sejtek, illetve szerveink működése jobbá, egészségesebbé válik.
 
A titán rendkívül ritka fém, előfordulása az aranyhoz mérhető. Előállítása csak a XX. században vált lehetségessé, mivel nagyon magas az olvadáspontja, illetve ellenáll a savaknak és a lúgoknak. Ezen tulajdonságai alapján az űrhajózásban, valamint a mélyfúrásoknál is sikerrel használják. Rendkívül bőr és szövetbarát, ezért a gyógyításban is eredményesen használják: protéziseknél, fém allergiában szenvedőknél.
 
 
Mágnesterápia
A mágneses terápia, mint gyógyítási mód Kínában több ezer éves múltra tekint vissza és egyidős az akupunktúrával. A tudományos kutatások az elmúlt évtizedekben megállapították, hogy sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető káros sugárzásoktól.
Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek ill. a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul.
A mágnesek gyógyító ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret illetve a gyógyulás ideje alatt fenntartják azt.
  • Product Code: 16.0.6018.03
  • Availability: Pre-Order
  • 7,990 Ft
  • 3,990 Ft

Available Options

Tags: "Jázmin", titán, mágneses, karkötő, ezüst, aranyozott